; فوت و فن شیرینی قندی و راز خوشمزگی شیرینی قندی خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن کیک بادام و راز خوشمزگی کیک بادام خوشمزه و خانگی

فوت و فن کیک بادام و راز خوشمزگی کیک بادام خوشمزه و خانگی

فوت و فن کیک بادام فوت و فن کیک بادام و راز خوشمزگی کیک بادام خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کیک بادامی، یکی از …

فوت و فن کیک گلاب و راز خوشمزگی کیک گلاب خوشمزه و خانگی

فوت و فن کیک گلاب و راز خوشمزگی کیک گلاب خوشمزه و خانگی

فوت و فن کیک گلاب فوت و فن کیک گلاب و راز خوشمزگی کیک گلاب خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با کیک …

فوت و فن کوکوی تره و راز خوشمزگی کوکوی تره خوشمزه و خانگی

فوت و فن کوکوی تره و راز خوشمزگی کوکوی تره خوشمزه و خانگی

فوت و فن کوکوی تره فوت و فن کوکوی تره و راز خوشمزگی کوکوی تره خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کوکوی تره یک غذای …

فوت و فن شیرینی قندی

طرز تهیه شیرینی قندی سبزواری فیلم شیرینی قندی طرز تهیه شیرینی قندی با لیوان تزیین شیرینی قندی خانگی شیرینی قندی با روغن مایع نان قندی قزوین خانم صرافها شیرینی قندی ساده علت ترک خوردن شیرینی قندی

فوت و فن شیرینی قندی و راز خوشمزگی شیرینی قندی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

شیرینی قندی، با استفاده از مواد اولیه‌ای که معمولاً در هر خانه‌ای یافت می‌شوند، به آسانی قابل تهیه است. این شیرینی که بافتی نرم و ترد دارد، با افزودن گلاب و هل، طعمی منحصربه‌فرد و دلپذیر به خود می‌گیرد. اگر مایل به تهیه یک شیرینی خانگی و ویژه برای مناسبت‌هایی مانند عید هستید و زمان کمی دارید، این دستورالعمل پخت می‌تواند انتخاب مناسبی باشد که در زمانی کوتاه تهیه می‌شود.

مواد لازم برای تهیه شیرینی قندی

آرد ۳۰۰ گرم

روغن صاف یا کره ۲۰۰ گرم

گلاب ۶۰ گرم

پودر شکر ۸۰ گرم

هل نصف قاشق چایخوری

خلال پسته کمی برای تزئین

زعفران دم کرده کمی برای تزئین

روش تهیه شیرینی قندی

برای تهیه شیرینی قندی، مراحل زیر را دنبال کنید:

اولاً، آرد و روغن را مخلوط کرده و به خوبی ورز دهید. سپس، پودر هل را به این ترکیب بیفزایید.

در مرحله بعدی، پودر شکر را با گلاب ترکیب کنید و این مخلوط را به مواد آردی اضافه کنید.

خمیر به دست آمده را به مدتی در یخچال قرار دهید تا محکم و سفت شود.

پس از اینکه خمیر سفت شد، آن را از یخچال خارج کرده و دوباره ورز دهید تا نرم شود. در این حین، فر را تا دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

از خمیر، قطعات کوچک به اندازه یک فندق جدا کرده و روی سینی فر با فاصله مناسب بچینید.

برای تزئین، بر روی هر شیرینی با زغفران نقش ضربدری ایجاد کنید و مقداری خلال پسته در وسط هر کدام قرار دهید.

شیرینی‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر بپزید تا آماده شوند.

آشنایی با پخت شیرینی قندی اصیل هرات

برای پخت شیرینی قندی سنتی هراتی، ابتدا ۲ عدد تخم مرغ را همراه با ۱ لیوان شکر و ۱ قاشق چایخوری هل در یک کاسه مخلوط کرده و با همزن دستی بزنید.

سپس، نصف لیوان روغن مایع و کمی وانیل به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.

۳ لیوان آرد، ۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر و ۱ قاشق چایخوری خمیر مایه خشک را به ترکیب فوق بیفزایید.

با دست خود، مواد را به خوبی ورز دهید و در نهایت، نصف لیوان شیر را به تدریج افزوده و به ورز دادن ادامه دهید.

پس از ورز دادن خمیر، آن را برای حدود ۱۰ دقیقه استراحت دهید.

روی یک سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را به آرامی با وردنه پهن کنید. با استفاده از چاقوی تیز، خمیر را به شکل مستطیل‌های کوچک برش دهید و آن‌ها را با فاصله روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، قرار دهید.

برای رویه شیرینی‌ها، مخلوطی از زرده تخم مرغ و شیر استفاده کنید.

فر را روی دمای ۳۸۰ درجه فارنهایت (۱۹۳ درجه سانتیگراد) تنظیم کرده و شیرینی‌ها را برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید تا طلایی و برشته شوند.

آشنایی با پخت شیرینی قندی اصیل بجستان

شیرینی بجستانی، که جزو دسته شیرینی‌های قندی محسوب می‌شود، از ترکیبی از آرد، شکر، تخم مرغ، روغن، آب، خمیرمایه و هل ساخته می‌شود. این شیرینی، که فاقد بافت پفکی و اسفنجی است، معمولاً با پودر قند روی آن تزئین می‌گردد. شیرینی بجستانی یک گزینه عالی برای میان‌وعده‌ای خوشمزه و مغذی به همراه چای است.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 26 دی 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.