فوت و فن گراتن پاستا و راز خوشمزگی گراتن پاستا خوشمزه و خانگی
فوت و فن پخت حلوای زنجبیلی و راز خوشمزگی حلوای زنجبیلی خانگی
فوت و فن پخت حلوای زنجبیلی فوت و فن پخت حلوای زنجبیلی و راز خوشمزگی حلوای زنجبیلی خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. حلوای زنجبیلی، یکی از …
فوت و فن کباب کوبیده و راز خوشمزگی کباب کوبیده و برای نرم شدن کباب کوبیده
فوت و فن کباب کوبیده فوت و فن کباب کوبیده و راز خوشمزگی کباب کوبیده و برای نرم شدن کباب کوبیده در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کباب …
فوت و فن رولت گوشت و راز خوشمزگی رولت گوشت خوشمزه خانگی
فوت و فن رولت گوشت فوت و فن رولت گوشت و راز خوشمزگی رولت گوشت خوشمزه خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. رولت گوشت یک غذای لذیذ …
فوت و فن گراتن پاستا
فوت و فن گراتن پاستا و راز خوشمزگی گراتن پاستا خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
گراتن پاستا (یا ماکارونی گراتن) به عنوان یکی از غذاهای بسیار خوشمزه که از پاستا، تنوعی از سسها و پنیرهای مختلف تهیه میشود، شناخته شده است. گراتن، که اصالتی در آشپزی فرانسوی دارد، به روشهای گوناگونی آماده میشود. در ساخت انواع مختلف گراتن ماکارونی، به طور معمول از موادی مانند گوشت، مرغ، انواع سبزیجات و پنیر پیتزا در کنار سس بشامل بهرهگیری میشود.
مواد لازم برای پخت گراتن ماکارونی با سوسیس
ماکارونی فرمی ۱ بسته
سیب زمینی ۳ عدد متوسط
سوسیس کوکتل (یا سوسیس دلخواه) ۵ عدد
بادمجان ۳ عدد متوسط
قارچ ۱۰ عدد
فلفل دلمهای نصف ۱ عدد فلفل متوسط
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
شیر ۲ لیوان فرانسوی دستهدار
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا یا پارمسان به مقدار دلخواه
روش تهیه گراتن ماکارونی با سوسیس
ابتدا، فر را پیش گرم کنید و دمای آن را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم نمایید. بادمجانها را پوست گرفته و به شکل حلقه برش دهید، سپس نمک پاشیده و پس از گذشت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه آنها را شستشو دهید تا تلخیشان گرفته شود. سیب زمینیها را پوست کنده و به صورت ورقههای باریک برش زنید. سوسیسها را از پوست خارج ساخته و حلقهای خرد کنید. فلفل دلمهای را نیز به صورت نوارهای باریک برش دهید.
سپس، قارچها را بشویید و ورقهورقه کنید. در یک ماهیتابه با کمی روغن یا کره، قارچها را گرم کرده و چند قطره آبلیمو اضافه نمایید تا رنگشان تیره نشود. حرارت را متوسط یا بالا نگه دارید تا قارچها آب نیندازند. پس از سرخشدن، قارچها را کنار بگذارید.
ماهیتابهای که قارچها را در آن سرخ کردهاید را پاک کنید و دوباره کمی روغن بریزید و سیب زمینیها را سرخ کنید. بادمجانها را نیز سپس سرخ کنید و فلفل دلمهای را برای چند ثانیه تفت دهید و بیرون بیاورید.
مرحله بعد، در همان ماهیتابه کمی روغن اضافه کرده و سوسیسها را تفت دهید تا طلایی شوند. قارچ و فلفل دلمهای سرخ شده را به ماهیتابه اضافه کرده، نمک، پودر آویشن و فلفل سیاه بپاشید و پس از دقایقی حرارت را خاموش کنید.
آب را در قابلمه به جوش آورید و کمی روغن و نمک (و اگر دوست دارید، زردچوبه) اضافه کنید. ماکارونی را طبق دستور پخت بپزید، سپس آبکش کرده و آب سرد بر روی آن بریزید.
در مرحله بعد، کره را در قابلمهای کوچک ذوب کنید، آرد را اضافه و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. شیر را به آرامی اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا سس یکدست شود.
پس از غلیظ شدن سس، حرارت را خاموش کنید.
برای مونتاژ گراتن، قالب را با کره یا روغن چرب کنید. ابتدا ورقههای سیب زمینی سرخ شده را بچینید، سپس لایهای پاستا، بادمجان سرخ شده، مخلوط سوسیس، قارچ و فلفل دلمهای، سس سفید و پنیر پیتزا اضافه کنید و تا پایان مواد این ترتیب را تکرار کنید. بر روی آخرین لایه، پودر ریحان خشک، پنیر پیتزا یا پارمزان و سس بشامل بریزید.
در نهایت، گراتن را برای ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید و برای طلایی شدن سطح، در ۵ دقیقه آخر گریل فر را فعال کنید. پس از پخت، گراتن را گرم سرو کنید.
مواد لازم برای پخت گراتن پاستا با مرغ و قارچ
ماکارونی فرمی ۱ بسته
سینه مرغ ۱ عدد متوسط
هویج ۱ عدد
فلفل دلمهای ۱ عدد
پیاز ۱ عدد بزرگ
قارچ ۲۰۰ گرم
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
شیر ۱ لیوان فرانسوی دستهدار
آرد ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا و پنیر پارمسان به مقدار دلخواه
نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه
زردچوبه، پاپریکا و فلفل قرمز به مقدار دلخواه
روش تهیه گراتن پاستا با مرغ و قارچ
برای آغاز پخت گراتن پاستا با مرغ و قارچ، ابتدا مرغ را تمیز کرده و به صورت مکعبی یا باریک ببرید. قارچها را نیز شسته، برش داده و با کمی آبلیمو مزهدار کنید تا رنگ آنها حفظ شود. شیر را هم به دمای محیط برسانید.
سپس، پیاز را پوست بکنید و به شکل نوارهای باریک یا خرد کرده، در یک قابلمه با کمی روغن سرخ کنید تا نرم و طلایی شود. به آن زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز اضافه کرده و تا زمانی که ادویهها بوی خامی ندهند تفت دهید. مرغهای خرد شده را به این ترکیب اضافه کنید. هویجهایی که شسته، پوست گرفته و خرد کردهاید را نیز به این مخلوط افزوده و درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کاهش دهید.
فر را روشن کرده و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. فلفل دلمهای را شسته، خرد کرده و در یک ماهیتابه دیگر با کمی روغن یا کره سرخ کنید، سپس قارچهای آمادهشده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند. پس از نرم شدن، فلفل دلمهای را اضافه کرده و کمی تفت دهید اما بیش از حد سرخ نکنید.
پس از سرخ شدن قارچ و فلفل دلمهای، به آنها پودر فلفل پاپریکا و پودر آویشن بیفزایید و ترکیب حاصل را به مرغهای در حال پخت اضافه کنید. در صورت نیاز به آب بیشتر، کمی آب اضافه نمایید. مرغ باید در مجموع ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزد.
برای پخت پاستا، آب را در قابلمهای بجوشانید، نمک و روغن اضافه کنید و پاستا را برای ۷ تا ۱۰ دقیقه بپزید. پاستا را آبکش کرده و با آب سرد بشویید.
برای سس سفید، کره را در ظرفی مناسب ذوب کنید، آرد را اضافه و تفت دهید. شیر را به آرامی اضافه کرده و مداوم هم بزنید تا سس بدون گلوله و قوامدار شود. به سس نمک و فلفل اضافه کنید و پس از غلیظ شدن، حرارت را خاموش کنید.
در قالب مورد نظر برای گراتن، ابتدا کمی سس سفید بریزید. سپس لایهای از پاستا، مخلوط مرغ و قارچ روی آن پخش کنید و این فرآیند را تا پایان مواد تکرار کنید. در انتها، پنیر پیتزا و پارمسان را روی آن بریزید.
قالب را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزید و برای طلایی شدن روی گراتن، گریل را در ۵ دقیقه پایانی روشن کنید. گراتن پاستا با مرغ و قارچ آماده است تا سرو شود.
فوت و فن گراتن پاستا با مرغ و قارچ
برای زیباسازی گراتن پاستا با مرغ و قارچ، استفاده از نیمههای گوجهفرنگی گیلاسی یک ایده عالی است.
علاوه بر این، برای بهبود عطر و طعم گراتن، پیشنهاد میشود از انواع سبزیجات معطر تازه و خرد شده بر روی گراتن استفاده کنید.
هنگام آمادهسازی سس بشامل، افزودن یک قاشق غذاخوری خامه برای دستیابی به غلظت بیشتر توصیه میگردد.
اگر مایلید، میتوانید از افزودن پنیر به دستور پخت گراتن خودداری کرده و فقط با کاربرد سس سفید آن را آماده کنید.
همچنین، اضافه کردن سبزیجات دیگر نظیر ذرت و نخود فرنگی به ترکیب گراتن پاستا با مرغ و قارچ، گزینهای مطلوب خواهد بود.