فوت و فن میگو کبابی و راز خوشمزگی میگو کبابی خوشمزه و خانگی
فوت و فن پاناکوتا شکلاتی و راز خوشمزگی پاناکوتا شکلاتی خوشمزه
فوت و فن پاناکوتا شکلاتی فوت و فن پاناکوتا شکلاتی و راز خوشمزگی پاناکوتا شکلاتی خوشمزه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. پاناکوتا، یک دسر ایتالیایی خوشمزه و …
فوت و فن شیرین پلو و راز خوشمزگی شیرین پلو خوشمزه و خانگی
فوت و فن شیرین پلو فوت و فن شیرین پلو و راز خوشمزگی شیرین پلو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شیرین پلو، غذایی لذیذ …
فوت و فن سوپ تره فرنگی و راز خوشمزگی سوپ تره فرنگی خوشمزه و خانگی
فوت و فن سوپ تره فرنگی فوت و فن سوپ تره فرنگی و راز خوشمزگی سوپ تره فرنگی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سوپ …
فوت و فن میگو کبابی
فوت و فن میگو کبابی و راز خوشمزگی میگو کبابی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
مجموع کالری موجود در یک دسته کباب میگو به صورت کلی ۱۶۳۵ کیلوکالری میباشد و در صورتی که این وعده غذایی میان سه نفر تقسیم گردد، به طور میانگین هر فرد ۵۴۵ کیلوکالری دریافت میکند. میتوان با کم کردن مقدار روغن به کار رفته در پخت این غذا، میزان کالری دریافتی را کاهش داد. لازم به ذکر است که هر قاشق غذاخوری روغن گیاهی، برای مثال روغن زیتون، حدود ۹۰ کیلوکالری انرژی دارد.
برای غذای کناری کباب میگو، برنج پخته را میتوان انتخاب کرد. همچنین، سیبزمینی پخته گزینه دیگری است که خوب با این غذا ست میشود.
به عنوان نوشیدنی پیشنهادی که (از نظر طعم) با کباب میگو همخوانی دارد، آب انگور قرمز معرفی میشود. این نوشیدنی که از ترکیب آب و عصاره انگور قرمز بدون اضافه کردن شکر تهیه میشود، یک انتخاب سالم برای لذت بردن از غذا است.
مواد لازم برای پخت میگو کبابی
میگو ۶۰۰ گرم
سیر ۴ حبه
کره ۵۰ گرم
جعفری ۵۰ گرم
لیمو ترش ۲ عدد
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری غلیظ
روغن زیتون ½ فنجان
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
روش تهیه میگو کبابی
برای تهیه کباب میگویی شیک و مناسب مجالس، اولین قدم تمیز کردن میگوها و برداشتن رگهای سیاه پشت آنها است، سپس آنها را داخل یک کاسه مناسب قرار میدهیم. بعد از آن، روغن زیتون را روی میگوها ریخته و با دستان خود برای چند دقیقه به آرامی ماساژ میدهیم.
زمانی که میگوها با روغن زیتون کاملاً مخلوط شدند، آب لیمو، جعفری خرد شده، سیر له شده، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و با دقت مواد را با هم مخلوط میکنیم.
در مرحله بعدی، کاسه را با پلاستیک میپوشانیم و برای چند ساعت آن را در یخچال میگذاریم تا میگوها به خوبی طعمدار شوند. پس از طی شدن زمان مورد نظر، کاسه را از یخچال خارج کرده و برای آمادهسازی کبابپز اقدام میکنیم.
قبل از روشن کردن زغالها، سیخهای چوبی را در آب سرد خیس میکنیم تا هنگام کبابی کردن میگوها، نسوزند. سپس، میگوها را روی سیخها قرار داده و آنها را برای کباب شدن روی کبابپز میچینیم.
در این فاصله، کره و زعفران دمکرده را با یکدیگر مخلوط کرده و در حین کباب شدن میگوها، این ترکیب را روی میگوها میمالیم. به محض اینکه کباب کردن میگوها به پایان رسید، آنها را در ظرف مورد نظر چیده و به همراه نان یا برنج سرو میکنیم.
فوت و فن میگو کبابی
میگو، غذای دریایی پرطرفدار و تا حدودی گران به شمار میرود که بویژه در زمستان، گزینهای مطلوب برای خانوادههای ایرانی است.
معمولاً، میگو را به صورت سرخ کرده یا سوخاری میپزند، اما در کشورهایی نظیر تایلند و ایتالیا، پخت کبابی میگو با مهارت خاصی انجام میشود. برای کباب کردن میگو، چندین نکته کلیدی وجود دارد:
انتخاب میگوهای بزرگ برای کبابی اهمیت دارد، زیرا میگوهای کوچک به راحتی خشک و سخت میشوند، در حالی که نمونههای بزرگتر برای این کار مناسبتر هستند.
نکتههای مهم در آمادهسازی میگوی کبابی و اسرار طعمدار کردن آن
هنگام خرید میگو، اطمینان حاصل کنید که اگر سر دارند، بدون بوی نامطبوع بوده و دارای بافتی ارتجاعی باشند.
برای کباب کردن، استفاده از تابههای چدنی یا سیخهای فلزی باریک برای پخت روی منقل یا باربیکیو توصیه میشود.
اهمیت دارد که هنگام کباب کردن روی منقل، آتش به طور یکنواخت باشد و فاصله سیخهای میگو از آتش حداقل ۲ سانتیمتر باشد.
مراقبت در زمان پخت مهم است تا میگوها بیش از اندازه بر روی آتش نمانند، چرا که حرارت بالا میتواند باعث سخت شدن آنها شود. نشانهای که میگو پخته شده، تغییر شکل به صورت حلقه است، پس با مشاهده این تغییر، باید آنها را از روی آتش برداشت.
میگوهای کبابی را فقط به اندازه نیاز هر وعده طعمدار کنید، چرا که گرم کردن مجدد آنها طعم دلپذیری ایجاد نکرده و جذابیتشان را کاهش میدهد.
پس از کباب شدن میگوها، روی سیخهای داغ آب پرتقال ترش یا آب نارنج بریزید و سپس آنها را سرو نمایید.