; فوت و فن نان اردک و راز خوشمزگی نان اردک خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن آبگوشت خوشمزه و چه ادویه ای ابگوشت را خوشمزه میکند

فوت و فن آبگوشت خوشمزه و چه ادویه ای ابگوشت را خوشمزه میکند

فوت و فن آبگوشت فوت و فن آبگوشت خوشمزه و چه ادویه ای ابگوشت را خوشمزه میکند و نکات پخت آبگوشت در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. غذای …

فوت و فن حلوا شیره انگور و راز خوشمزگی حلوا شیره انگور خوشمزه و خانگی

فوت و فن حلوا شیره انگور و راز خوشمزگی حلوا شیره انگور خوشمزه و خانگی

فوت و فن حلوا شیره انگور فوت و فن حلوا شیره انگور و راز خوشمزگی حلوا شیره انگور خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. حلوای …

فوت و فن ساندویچ تن ماهی و راز خوشمزگی ساندویچ تن ماهی خوشمزه و خانگی

فوت و فن ساندویچ تن ماهی و راز خوشمزگی ساندویچ تن ماهی خوشمزه و خانگی

فوت و فن ساندویچ تن ماهی فوت و فن ساندویچ تن ماهی و راز خوشمزگی ساندویچ تن ماهی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ساندویچ …

فوت و فن نان اردک

نان اردک معصومه رسولی طرز تهیه اردک ساده طرز تهیه اردک زنجان نی نی سایت طرز تهیه نان اردک در منزل طرز تهیه نان اردک قزوین طرز پخت اردک خانگی طرز تهیه نان اردک بدون خمیر مایه نان اردک نی نی سایت

فوت و فن نان اردک و راز خوشمزگی نان اردک خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

در هر منطقه، نان‌های بومی با استفاده از تکنیک‌ها و مواد اولیه متنوعی پخته می‌شوند که انواع گوناگونی دارند. مانند نان کشتای مختص به گیلان و نان فطیر که در اراک معروف است، به همراه سایر نوع نان‌ها. در زمانه‌ای که محدودیت‌هایی به خاطر پاندمی کرونا اعمال می‌شود، توصیه می‌گردد که به جای استفاده از نان‌های رایج نظیر سنگک و بربری، به سراغ پخت نان‌های خانگی بروید. نان اردک، که یکی از انواع نان‌های شیرین و روغن‌دار است، برای صبحانه یا به عنوان یک میان‌وعده همراه با چای بسیار مناسب است. پخت نان اردک یا اگردک چالش‌برانگیز نیست و با صرف زمانی اندک، می‌توان این نان لذیذ را برای خود و خانواده تهیه کرد.

مواد لازم برای آماده سازی نان اردک

تخم مرغ ۲ عدد

شیر ۱ لیوان

شکر ۱ فنجان

روغن مایع ۱ فنجان

آرد ۴ لیوان

زردجوبه ۱ ق غذا خوری

زعفران دم کرده ۱ ق غذا خوری

نمک به مقدار لازم

خمیر مایه ۱ ق غذا خوری

بیکینگ پودر ۲ ق غذا خوری

روغن مایع برای سرخ کردن به مقدار لازم

روش تهیه نان اردک

شیر را به همراه مایه خمیر و یک قاشق غذاخوری شکر درون کاسه‌ای مخلوط کرده و آن‌ها را به خوبی با هم ترکیب نمایید. سپس صبر کنید تا مایه خمیر فعال شده و مخلوط کمی غلیظ شود.

آرد و نمک را در کنار بکینگ پودر در کاسه‌ای دیگر الک کنید و آن‌ها را هم بزنید.

برای افزودن زردچوبه و زعفران، در مرکز آرد یک فضای کوچک ایجاد کرده و این مواد را به داخل آن بریزید.

مخلوط آماده‌شده از مایه خمیر را به همراه شکر، روغن و تخم‌مرغ ابتدا با یکدیگر ترکیب کرده و سپس به ترکیب آرد، زردچوبه و زعفران اضافه کنید. تمامی مواد را به دقت با هم مخلوط نمایید و به مدت مناسبی هم بزنید تا خمیری نرم و یکدست حاصل شود. خمیر نان اردک آماده را روی دستمال نخی گذاشته و به مدت یک ساعت استراحت دهید.

بعد از زمان استراحت، خمیر را روی سطحی که با آرد پاشیده شده قرار داده، کمی ورز داده و آن را به تکه‌های کوچک به اندازه یک گردو تقسیم کنید. هر تکه را فشار دهید تا به شکل‌های کوچکی درآید و آن‌ها را در روغن داغ بیاندازید تا طلایی و سرخ شوند. سپس آن‌ها را از روغن خارج کرده و روی توری قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود. در نهایت، پس از سرد شدن، می‌توانید روی نان‌های اردک پودر قند بپاشید یا آن‌ها را به صورت سنتی و دلپذیر سرو کنید.

فوت و فن نان اردک

در تهیه سنتی نان اردک محلی، از آرد مخصوص نان بربری استفاده می‌شود.

بافت خمیر نان اردک نیمه سفت و نیمه شل است تا به آسانی به دست نچسبد و قابل شکل‌دهی باشد.

برای افزودن طعم و دادن رنگ طلایی به نان اردک، امکان افزودن زردچوبه به روغن وجود دارد.

شما می‌توانید میزان شکر مورد استفاده در نان اردک را بر اساس ذائقه خود تعیین کنید.

در دستور پخت نان اردک، استفاده از عسل یا ارده به عنوان یک گزینه مطرح است.

بکار بردن مایه خمیر در پخت نان اردک، همانند سایر نان‌ها، امری اساسی است.

برای تنوع بخشیدن به شکل نان اردک، می‌توان خمیر را گسترده و با قالب‌های متفاوت شکل داد.

همچنین می‌توانید در ساخت خمیر نان اردک، از کره سنتی بهره ببرید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 18 اسفند 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.