فوت و فن کته قالبی و راز خوشمزگی کته قالبی خوشمزه و خانگی
فوت و فن برنج تایلندی و راز خوشمزگی برنج تایلندی چیست
فوت و فن برنج تایلندی فوت و فن برنج تایلندی و راز خوشمزگی برنج تایلندی چیست در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برای بهترین نتیجه در پخت برنج …
فوت و فن شیرینی دادلی و راز خوشمزگی شیرینی دادلی خوشمزه و خانگی
فوت و فن شیرینی دادلی فوت و فن شیرینی دادلی و راز خوشمزگی شیرینی دادلی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شیرینی دادلی به عنوان …
فوت و فن حمص و راز خوشمزگی حمص خوشمزه و خانگی
فوت و فن حمص فوت و فن حمص و راز خوشمزگی حمص خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. حمص، یک دیپ یا پراکنده بسیار خوش …
فوت و فن کته قالبی
فوت و فن کته قالبی و راز خوشمزگی کته قالبی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
یک روش جالب برای پخت برنج، استفاده از قالب برای زیباسازی آن است، که اجرای آن از طریق یک قابلمه تفلون امکانپذیر میشود. این برنج قالبی را میتوان با استفاده از فر، همراه با گاز یا در پلوپز پخت. علاوه بر این، ساختن قالبهای کوچک برای سرو اختصاصی برنج نیز ممکن است. با تنظیم مقادیر مواد اولیه، برنج را میتوان در سایزهای گوناگون تهیه کرد. برنج قالبی، با ظاهری منظم و زیبا، به عنوان همراهی برای انواع خورش و کبابهای ایرانی، ارائه میشود و طعمی دلپذیر و خوشایند دارد، به خصوص در رستورانهای با سبک سنتی که این نوع برنج بسیار محبوب است.
مواد اولیه برای آماده سازی کته قالبی
برنج ۱ پیمانه
کره ۲۵ گرم
روغن مایع ۱ ق غذا خوری
زعفران غلیظ ۲ ق غذا خوری
نمک ۱/۴ ق چای خوری
روش تهیه کته قالبی
ابتدا، برنج را از هرگونه ناخالصی پاک کنید و با آب ولرم چندین بار بشویید تا آب روی آن کاملاً زلال شود. پس از شستشو، کمی نمک به برنج افزوده و اجازه دهید برای مدتی خیس بخورد.
بعد، مقدار آب را به گونهای تنظیم کنید که حدود یک انگشت بالاتر از سطح برنج باشد. برنج را روی شعله قرار داده، مقداری روغن مایع بیفزایید و منتظر بمانید تا آب آن به جوش بیاید. حین جوشاندن، کف ایجاد شده را جمع کنید و زعفران را نیز آماده سازید.
پس از تبخیر شدن آب برنج، قابلمه را از روی شعله برداشته. در یک ظرف جداگانه، کرهای که نرم شده با زعفران را مخلوط کنید، سپس یک سوم از برنج را در آن ظرف ریخته و با مخلوط زعفرانی مخلوط نمایید. قالب مورد نظر را چرب کنید، برنج زعفرانی را در پایین آن بریزید و با کفگیر سطح آن را هموار کنید. بقیه برنج را بر روی لایه زعفرانی ریخته و با کفگیر صاف کنید.
برای دم کردن برنج، قابلمه را بر روی شعله ملایم به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار دهید. بعد از پخت کامل، کته قالبی را معکوس کنید، تزئین و سپس به همراه خورشت یا کباب دلخواه سرو نمایید.
برای پخت در فر، پس از تبخیر شدن آب برنج، قالب را با کره یا روغن چرب کرده، برنج را مطابق دستور بالا در قالب قرار دهید، با فویل بپوشانید و چند سوراخ بر روی فویل ایجاد کنید. فر را ابتدا روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم و سپس دما را به ۱۸۰ درجه کاهش دهید. پس از ۲۰ دقیقه، فویل را بردارید و کمی کره یا روغن بر روی برنج بریزید. در نهایت، برنج را از فر خارج کرده و در دیس مورد نظر برگردانید.
فوت و فن کته قالبی
افزودن کمی ماست چکیده به کف قابلمه میتواند به ایجاد ته دیگی با بافت نرم و رنگ زیبا کمک کند. این روش پخت همچنین با برنج آبکشی قابل اجرا است. برای این کار، استفاده از قالب یا قابلمه با سطح نچسب الزامی است. اگر قصد دارید از برنج آبکشی برای پخت کته استفاده کنید، میبایست برنج را نسبتاً سفت بجوشانید تا از پخته شدن بیش از اندازه آن جلوگیری شود. علاوه بر این، برای داشتن ته دیگی زیبا و رنگین، لازم است که حرارت را در حد متوسط تنظیم نمایید.