; فوت و فن باقالی پلو با گردن و راز خوشمزگی باقالی پلو با گردن خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن ژیگو و راز خوشمزگی ژیگو و نکات پخت ژیگو خوشمزه خانگی

فوت و فن ژیگو و راز خوشمزگی ژیگو و نکات پخت ژیگو خوشمزه خانگی

فوت و فن ژیگو فوت و فن ژیگو و راز خوشمزگی ژیگو و نکات پخت ژیگو خوشمزه خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ژیگو یک غذای فرانسوی …

مدل آرایش چشم عروس عربی و لایت همراه با فرم ابرو متنوع

مدل آرایش چشم عروس عربی و لایت همراه با فرم ابرو متنوع

مدل آرایش چشم عروس مدل آرایش چشم عروس عربی و لایت همراه با فرم ابرو متنوع در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. قطعا شما با وسواس بیش …

فوت و فن پخت نان خامه ای و راز خوشمزگی نان خامه ای خانگی

فوت و فن پخت نان خامه ای و راز خوشمزگی نان خامه ای خانگی

فوت و فن پخت نان خامه ای فوت و فن پخت نان خامه ای و راز خوشمزگی نان خامه ای خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. هر …

فوت و فن باقالی پلو با گردن

باقالی پلو با گردن رستوران مسلم باقالی پلو با گردن نواب ابراهیمی باقالی پلو با گوشت گردن رزا منتظمی باقالی پلو با گردن نی نی سایت باقالی پلو با گردن سانازسانیا گردن پلو مجلسی عکس گردن پلو باقالی پلو با گردن پسران کریم

فوت و فن باقالی پلو با گردن و راز خوشمزگی باقالی پلو با گردن خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

باقالی پلو با گوشت گردن، انتخابی معروف برای سفره‌های ایرانی در مواقع خاص مانند نوروز یا شب یلدا است. گرچه این غذا را می‌توان با استفاده از ماهیچه نیز آماده کرد، اما گوشت گردن به دلیل بافت نرم‌تری که دارد، طرفداران بیشتری دارد. هنگام آماده‌سازی باقالی پلو با گوشت گردن، نیاز به حوصله و دقت فراوانی است تا غذا درست پخته شود و عطر و طعم آن به بهترین شکل نمایان گردد. برخی ممکن است به خاطر طولانی بودن فرآیند پخت و ناآگاهی از روش‌های خلاصی از بوی خاص گوشت، ترجیح دهند این وعده غذایی خوشمزه را در خارج از خانه تناول کنند.

مواد لازم برای پخت گردن

گردن گوسفندی: ۱ عدد کامل

پیاز: ۲ عدد بزرگ

سیر: ۲ حبه

برگ بو: ۴ عدد

چوب دارچین: ۲ تکه

زعفران دم کرده: ۱/۳ لیوان دسته دار فرانسوی

آبلیمو: ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری

پودر زیره و کاری: به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

روش تهیه گردن

برای آغاز پخت باقالی پلو با گوشت گردن، اولین گام تمیز کردن و خرد کردن پیازها به شکل نگینی ظریف یا برش‌های باریک است. سپس، سیرهای پوست‌کنده را به دقت خرد کرده یا له کنید. در یک قابلمه مناسب، مقداری روغن ریخته و زمانی که داغ شد، پیازها را به آن اضافه نمایید و تا حصول نرمی و رنگ طلایی تفت دهید. با طلایی شدن پیازها، سیرهای خرد شده را به مخلوط افزوده و تا آزاد شدن عطرشان تفت دهید.

گوشت گردن پاک‌شده را به این ترکیب بیفزایید و به خوبی تفت دهید تا رنگش تغییر کند. ادویه‌جات شامل زردچوبه، فلفل سیاه، زیره، کاری و برگ بو را اضافه کنید و اجازه دهید تا ادویه‌ها تفت خورده و بوی خامشان از بین برود. بعد، به آن ۱.۵ لیوان آب جوش اضافه کرده، بعد از جوش آمدن، حرارت را کاهش دهید. چوب دارچین و مقداری زعفران نیز به قابلمه اضافه کرده، در آن را بگذارید و به مدت ۳ تا ۴ ساعت اجازه دهید تا گوشت به طور کامل بپزد و ترد شود.

بعد از اینکه گوشت کاملاً پخت و نرم گردید، نمک را افزوده و چوب دارچین و برگ بو را از آن خارج سازید. کمی آبلیمو به آن بیافزایید و پس از گذشت ۵ دقیقه، طعم آن را تست کنید. اگر از نظر مزه ایده‌آل بود، حرارت را خاموش کنید. گوشت گردن آماده‌شده را به ظرف مخصوص سرو انتقال دهید و مایع پخت را در ظرف دیگری بریزید تا به عنوان عصاره در کنار باقالی پلو عرضه شود.

مواد لازم برای پخت باقالی پلو

برنج: ۴ لیوان دسته دار فرانسوی

باقالی سبز: ۲ لیوان دسته دار فرانسوی

شوید خشک: ۱ لیوان دسته دار فرانسوی

کره یا روغن: ۱۰۰ گرم

دارچین: ۱ قاشق چای خوری (سر صاف)

نمک: به میزان لازم

روش تهیه باقالی پلو

برای آماده‌سازی باقالی پلو، توصیه می‌شود که برنج را حدوداً یک ساعت قبل از آغاز پخت با کمی نمک درون آب ولرم خیس کنید. بعد از آن، یک قابلمه را بر روی شعله قرار داده و منتظر بجوش آمدن آب بمانید، سپس باقالی‌ها را به آن اضافه نمایید و برای حدود ۵ دقیقه اجازه دهید بپزند. بعد از آبکش کردن برنج، آن را در قابلمه افزوده و مقدار مناسبی نمک بریزید. هنگام هم زدن برنج، احتیاط کنید تا دانه‌های آن به هم نچسبند و همچنین باقلا و دانه‌های برنج آسیب نبینند.

در مرحله‌ای که برنج به حالت نیم‌پز درآمد و هنوز در قلب دانه‌ها سفتی وجود دارد، آن را همراه با باقلا آبکش کرده و سپس زیر آب سرد بشویید تا نمک اضافی آن خارج شود. برای تهیه ته دیگ، امکان استفاده از موادی چون سیب زمینی، نان یا کنجد وجود دارد؛ این مواد را در کف قابلمه با مقداری روغن قرار دهید.

بعد از آن، یک لایه از مخلوط برنج و باقلا را بر روی ته دیگ پهن کنید، روی آن مقداری شوید و پودر دارچین بپاشید. این روند را تا اتمام مواد ادامه دهید، سپس قابلمه را ببندید و برنج را برای مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بر روی حرارت کم بگذارید تا دم بکشد. در پایان، کره‌ای را که بر روی برنج قرار داده‌اید، زمانی که آب شد با برنج مخلوط کنید تا باقالی و کره به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند. باقالی پلو را در کنار گوشت گردن آماده‌شده در ظرف مورد نظر سرو نمایید.

فوت و فن باقالی پلو با گردن

برای ارتقای طعم و رنگ باقالی پلو، پیشنهاد می‌شود که در حین پخت برنج و باقلا کمی زردچوبه به آن اضافه شود تا رنگی غیر از سفید به خود بگیرد.

استفاده از حلقه‌های سیب زمینی زعفرانی نه تنها به ته‌دیگ طلایی‌تر و طعمدارتری منجر می‌شود بلکه طعم زعفران را نیز به خوبی در خود جای می‌دهد.

چنانچه برای ته‌دیگ از کنجد استفاده می‌کنید، کنجد را میان و اطراف حلقه‌های سیب زمینی پخش کرده و پس از آن برنج آبکش شده را اضافه نمایید.

به کار بردن شوید تازه به جای نوع خشک آن نیازمند مقدار بیشتری از آن است و باید در اواخر پخت برنج اضافه شود تا تازگی خود را از دست ندهد.

پس از دم کشیدن پلو، مقداری پودر دارچین بر روی آن بپاشید تا طعمی دلنشین بخشد.

برای دستیابی به طعمی غنی‌تر، از زعفران دم کرده فراوان در باقالی پلو استفاده کنید و بخشی را برای تزئین کنار بگذارید.

این پلو اغلب همراه با ترشی یا سالاد شیرازی و سبزی خوردن عرضه می‌شود.

برای کاهش بوی ناخوشایند گوشت، از پیاز و سیر به میزان زیادی استفاده کنید و اجازه دهید گوشت به خوبی با پیاز سرخ شود.

ادویه‌های معطر مانند کاری، زیره، دارچین، گرد لیمو امانی و برگ بو، طعم باقالی پلو را منحصر به فرد می‌سازند.

چوب دارچین به آب گوشت افزوده شود تا عصاره‌ای روشن‌تر حاصل گردد.

اضافه کردن رب گوجه فرنگی به عصاره گوشت اختیاری است و موجب قرمزی عصاره می‌شود اما متداول نمی‌باشد.

وضعیت آب گوشت را مرتب بررسی کنید و در صورت نیاز، آب جوش بیفزایید ولی از آب سرد استفاده نکنید تا پخت گوشت بهینه شود.

نمک را در پایان فرآیند پخت اضافه کنید تا گوشت بهینه پخته شود.

اضافه نمودن چند قطعه آبلیموی تازه در لحظات پایانی پخت باقالی پلو، طعم بی‌نظیری به غذا می‌افزاید.

برای بهترین نتیجه، گردن گوسفند را با حرارت ملایم پخته و از استفاده از زودپز خودداری نمایید، چرا که کلید طعم عالی در پخت آرام و طولانی‌مدت آن است، که ممکن است تا سه تا چهار ساعت زمان ببرد.

در صورت کاهش آب داخل قابلمه، یک لیوان آب جوش بیفزایید و از افزودن آب سرد بپرهیزید تا گوشت دچار شوک نشده و پخت آن به طول نیانجامد.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 17 فروردین 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.