فوت و فن سس همبرگر و راز خوشمزگی سس همبرگر خوشمزه و خانگی
فوت و فن خورش گوجه سبز و راز خوشمزگی خورش گوجه سبز خانگی
فوت و فن خورش گوجه سبز فوت و فن خورش گوجه سبز و راز خوشمزگی خورش گوجه سبز خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورش گوجه سبز …
فوت و فن کتلت بادمجان و راز خوشمزگی کتلت بادمجان خوشمزه و خانگی
فوت و فن کتلت بادمجان فوت و فن کتلت بادمجان و راز خوشمزگی کتلت بادمجان خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کتلت بادمجان یکی …
فوت و فن بامیه هندی و راز خوشمزگی بامیه هندی خوشمزه و خانگی
فوت و فن بامیه هندی فوت و فن بامیه هندی و راز خوشمزگی بامیه هندی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. بامیه هندی یک …
فوت و فن سس همبرگر
فوت و فن سس همبرگر و راز خوشمزگی سس همبرگر خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
سس همبرگر یک چاشنی خوشمزه است که به طور سنتی برای طعم دادن به همبرگر استفاده می شود. انواع مختلفی از سس همبرگر وجود دارد، اما برخی از مواد رایج عبارتند از:
سس مایونز: پایه اکثر سس های همبرگر است و به ایجاد طعم خامه ای و غلیظ کمک می کند.
کچاپ: طعم گوجه فرنگی شیرین را اضافه می کند.
ترشی: طعم شور و تند را اضافه می کند.
پیاز: طعم تند و تیزی را اضافه می کند.
سس خردل: طعم تند و تیزی را اضافه می کند.
فلفل سیاه: طعم تند و تیزی را اضافه می کند.
پودر سیر: طعم سیر را اضافه می کند.
پاپریکا: طعم دودی را اضافه می کند.
سس همبرگر را می توان به روش های مختلفی تهیه کرد. یک روش ساده این است که تمام مواد را در یک کاسه مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شوند. همچنین می توانید سس را با گرم کردن مواد روی حرارت کم و هم زدن مداوم تا زمانی که غلیظ شود، تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه سس همبرگر
۱/۲ پیمانه مایونز
۱/۴ پیمانه سس کچاپ
۱ قاشق غذاخوری خردل دیژون
۱ قاشق غذاخوری ترشی شور خرد شده
۱ قاشق غذاخوری پیاز قرمز ریز خرد شده
۱ قاشق چایخوری پودر سیر
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه
طرز تهیه سس همبرگر
تمام مواد را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.
سس را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزهها به خورد هم بروند.
از سس روی همبرگر، سیبزمینی سرخکرده یا هر غذای دلخواهتان استفاده کنید.
فوت و فن سس همبرگر
برای تندی بیشتر، میتوانید مقدار خردل دیژون را افزایش دهید.
برای طعم دودی، میتوانید ۱/۲ قاشق چایخوری پودر پاپریکا دودی به سس اضافه کنید.
اگر سس را بیش از حد غلیظ میدانید، میتوانید ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری شیر یا آب به آن اضافه کنید.
سس همبرگر مکدونالد
مواد لازم برای تهیه سس همبرگر مک دونالد
۱/۴ پیمانه مایونز
۱/۴ پیمانه سس ترش
۱ قاشق غذاخوری خردل زرد
۱ قاشق غذاخوری ترشی شور خرد شده
۱ قاشق غذاخوری پیاز قرمز ریز خرد شده
۱ قاشق چایخوری شکر
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه
طرز تهیه سس همبرگر مک دونالد
تمام مواد را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.
سس را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزهها به خورد هم بروند.
از سس روی همبرگر، سیبزمینی سرخکرده یا هر غذای دلخواهتان استفاده کنید.
فوت و فن سس همبرگر مک دونالد
برای طعم ترشتر، میتوانید مقدار سس ترش را افزایش دهید.
برای طعم شیرینتر، میتوانید مقدار شکر را افزایش دهید.
اگر سس را بیش از حد غلیظ میدانید، میتوانید ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری شیر یا آب به آن اضافه کنید.