; فوت و فن پنیر پیتزا و راز خوشمزگی پنیر پیتزا خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن پخت شیر ماهی و راز خوشمزگی شیر ماهی خانگی

فوت و فن پخت شیر ماهی و راز خوشمزگی شیر ماهی خانگی

فوت و فن پخت شیر ماهی فوت و فن پخت شیر ماهی و راز خوشمزگی شیر ماهی خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ماهی شیر یا شیرماهی، …

فوت و فن پخت آبگوشت گندم و راز خوشمزگی آبگوشت گندم خانگی

فوت و فن پخت آبگوشت گندم و راز خوشمزگی آبگوشت گندم خانگی

فوت و فن پخت آبگوشت گندم فوت و فن پخت آبگوشت گندم و راز خوشمزگی آبگوشت گندم خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آبگوشت گندم، یکی از …

فوت و فن میگو کبابی و راز خوشمزگی میگو کبابی خوشمزه و خانگی

فوت و فن میگو کبابی و راز خوشمزگی میگو کبابی خوشمزه و خانگی

فوت و فن میگو کبابی فوت و فن میگو کبابی و راز خوشمزگی میگو کبابی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مجموع کالری موجود در …

فوت و فن پنیر پیتزا

چکار کنیم پنیر پیتزا کش بیاد نی نی سایت علت کش نیامدن پنیر پیتزا در ذرت مکزیکی اب شدن پنیر پیتزا در ماهیتابه چرا پنیر پیتزا کش نمیاد نی نی سایت چه پنیر پیتزایی کش میاد نی نی سایت چگونه پنیر پیتزا کش دار درست کنیم اسم پنیر پیتزا کش دار آب کردن پنیر پیتزا برای ساندویچ

فوت و فن پنیر پیتزا و راز خوشمزگی پنیر پیتزا خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

مواد لازم برای تهیه پنیر پیتزا

۴ لیتر شیر تازه گاو

۱ پیمانه سرکه سفید

۳ قاشق غذاخوری نمک

دماسنج (برای سنجش دمای شیر)

مراحل تهیه پنیر پیتزا

شیر را در قابلمه‌ای بزرگ ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.

با استفاده از دماسنج، دمای شیر را به ۹۰ درجه سانتی‌گراد برسانید.

سرکه را به آرامی به شیر اضافه کنید و مرتب هم بزنید.

مخلوط را به جوش برسانید و به مدت ۳۰ ثانیه بجوشانید.

حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید مخلوط به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کند.

در این مدت، لخته‌های پنیر باید از آب پنیر جدا شوند.

یک صافی یا پارچه نخی را روی یک کاسه بزرگ قرار دهید.

مخلوط را روی صافی ریخته و آب پنیر را جدا کنید.

لخته‌های پنیر را با دست فشار دهید تا آب اضافی آنها خارج شود.

پنیر را به شکل دلخواه برش داده و در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.

فوت و فن پنیر پیتزا

می‌توانید از شیر کم‌چرب یا بدون چربی نیز استفاده کنید، اما پنیر شما سفت‌تر خواهد شد.

برای طعم بهتر، می‌توانید از ادویه‌هایی مانند فلفل سیاه، آویشن یا پودر سیر به پنیر اضافه کنید.

پنیر پیتزای خانگی را می‌توانید تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

مواد لازم برای تهیه پنیر پیتزا روش دوم

۱۸۰ گرم پنیر موزارلا

۶۰ گرم پنیر آمریکایی (چدار یا اسموک)

۸۰ گرم پنیر چدار

۱۱۰ گرم کره

۸۰ گرم آرد

به مقدار لازم آب

فلفل قرمز، فلفل سیاه، پودر سیر، جوز هندی، پونه کوهی و نمک (به مقدار دلخواه)

مراحل تهیه پنیر پیتزا مرحله دوم

پنیرها را رنده کرده و در ظرفی مخلوط کنید.

ادویه‌ها را به پنیر اضافه کنید.

کره را در تابه‌ای روی حرارت ملایم ذوب کنید.

آرد را به تدریج به کره اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود.

به تدریج آب را اضافه کرده و هم بزنید تا سس غلیظی به دست آید.

مخلوط پنیر را به سس اضافه کرده و هم بزنید تا ذوب شود.

از روی حرارت برداشته و پنیر را ۵ دقیقه هم بزنید تا خنک شود.

پنیر را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.

فوت و فن پنیر پیتزا روش دوم

می‌توانید از انواع مختلف پنیر در این دستور استفاده کنید.

برای پنیر پیتزای کشسان‌تر، از نسبت بیشتری پنیر موزارلا استفاده کنید.

پنیر پیتزای خانگی را می‌توانید تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

کدام روش بهتر است؟

هر دو روش برای تهیه پنیر پیتزا در خانه مناسب هستند. روش اول ساده‌تر است و به مواد اولیه کمتری نیاز دارد. اما روش دوم پنیر پیتزای کشسان‌تر و خوشمزه‌تری به شما می‌دهد.

انتخاب روش مناسب به سلیقه شما و مواد اولیه‌ای که در دسترس دارید بستگی دارد.

 

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 30 فروردین 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.