فوت و فن آبگوشت سیب و راز خوشمزگی آبگوشت سیب خوشمزه با ادویه عالی
فوت و فن مرغ شکم پر و راز و رمز خوشمزه شدن مرغ شکم پر چیست
فوت و فن مرغ شکم پر فوت و فن مرغ شکم پر و راز و رمز خوشمزه شدن مرغ شکم پر چیست در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …
فوت و فن سالاد سزار و راز خوشمزگی سالاد سزار خوشمزه و خانگی
فوت و فن سالاد سزار فوت و فن سالاد سزار و راز خوشمزگی سالاد سزار خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سالاد سزار، یکی از …
فوت و فن سمبوسه گوشت و راز خوشمزگی سمبوسه گوشت خوشمزه و خانگی
فوت و فن سمبوسه گوشت فوت و فن سمبوسه گوشت و راز خوشمزگی سمبوسه گوشت خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سمبوسه، یکی از خوراکیهای …
فوت و فن آبگوشت سیب
فوت و فن آبگوشت سیب و راز خوشمزگی آبگوشت سیب خوشمزه با ادویه عالی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
اگر به دنبال تجربه غذاهای متنوع هستید و مشکلی با خوردن گوشت ندارید، به شما توصیه میشود ابگوشت سیب را امتحان کنید.
مواد مورد نیاز برای تهیه آبگوشت سیب
سردست گوسفند (با استخوان) ۵۰۰ گ
پیاز (خلالی خردشده) ۱ عدد
نخود ۱۴۰ گ
گوجهفرنگی (پورهشده) ۵ عدد
روغن مایع ب.م.ل
سیبزمینی (بدون پوست و مکعبی خردشده) ۲ عدد
سیب درختی (بدون پوست و خردشده) ۵ عدد
زردچوبه (پودرشده) ۱ ق.چ
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیدهشده) ب.م.ل
آبغوره ۳ تا ۴ ق.س
روش پخت آبگوشت سیب
برای تهیه این غذا، مواد اولیه شامل گوشت، پیاز و نخود (که قبلاً خیس کرده و آبکش کردهاید) میباشند. آنها را در یک قابلمه حاوی مقداری آب جوش قرار داده و سپس قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار داده و به مدت ۳ ساعت و ۳۰ دقیقه پخت کنید تا گوشت، پیاز و نخود بپزند.
برای تهیه پوره گوجهفرنگی، ابتدا یک تابه را با روغن داغ کنید و گوجهفرنگی را به آن اضافه کنید. گوجهفرنگی را تفت دهید تا رنگ زیبایی بگیرد. سپس در آخرین ساعت پخت آبگوشت، سیبزمینی، سیب درختی، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید تا آبگوشت کاملاً جا بیفتد. در ۳۰ دقیقه آخر پخت، آبغوره را به آن اضافه کنید. در نهایت، آبگوشت سیب را بههمراه سبزیهای خوردنی، پیاز و نان تازه سرو کنید.
راز خوشمزگی انواع آبگوشت
برای افزایش لذت آبگوشت، میتوانید پیاز را با زردچوبه سرخ کنید تا طعم خامی آن کاهش یابد.
در ابتدای آمادهسازی آبگوشت، مقدار نمک را به گوشت اضافه کنید، زیرا این کار طعم آبگوشت را به طرز قابل توجهی تحت تأثیر قرار میدهد.
برای افزایش خوشمزگی آبگوشت، مدت زمان پخت را بیشتر کنید و از حرارت ملایم استفاده کنید، زیرا این روش باعث میشود آبگوشت بسیار خوشمزهتر شود.
این غذا در دو مرحله مختلف سرو میشود؛ در مرحله اول میتوانید آبگوشت را همراه با نان خرد شده سرو کنید و در مرحله دوم میتوانید مواد را خرد کرده و مخلوط کرده را سرو کنید.
برای بهبود خوشمزگی آبگوشت، بهتر است از گوشت گوسفندی با استخوان استفاده کنید.
روغن نیز در افزایش لذت غذا تأثیرگذار است و بهتر است از روغن حیوانی استفاده کنید.
انتخاب نخود با کیفیت (درجه ۱) در لذت بردن از آبگوشت تأثیر دارد.
حتی طعم سیبزمینی نیز در لذت بردن از آبگوشت تأثیرگذار است.
برای رنگ زیبایی آبگوشت، رب گوجهفرنگی را با روغن و پیاز تفت دهید، زیرا این اقدام در رنگدهی آبگوشت تأثیر قابل توجهی دارد.