; فوت و فن گوشت بوقلمون و راز خوشمزگی گوشت بوقلمون خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن هات داگ و راز خوشمزگی هات داگ خوشمزه و خانگی

فوت و فن هات داگ و راز خوشمزگی هات داگ خوشمزه و خانگی

فوت و فن هات داگ فوت و فن هات داگ و راز خوشمزگی هات داگ خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سالانه، شهروندان آمریکایی حدود …

فوت و فن سیرابی و راز خوشمزگی سیرابی و برای نرم شدن سیرابی چه کنیم

فوت و فن سیرابی و راز خوشمزگی سیرابی و برای نرم شدن سیرابی چه کنیم

فوت و فن سیرابی فوت و فن سیرابی و راز خوشمزگی سیرابی و برای نرم شدن سیرابی چه کنیم در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سیرابی یکی از …

فوت و فن تهیه برنجک و راز خوشمزگی برنجک خوشمزه و خانگی

فوت و فن تهیه برنجک و راز خوشمزگی برنجک خوشمزه و خانگی

فوت و فن تهیه برنجک فوت و فن تهیه برنجک و راز خوشمزگی برنجک خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برنجک یک خوراکی سنتی با …

فوت و فن گوشت بوقلمون

بهترین ادویه برای گوشت بوقلمون از بین بردن بوی بد گوشت بوقلمون چلو گوشت بوقلمون نکات پخت بوقلمون طرز پخت بوقلمون در قابلمه زمان پخت گوشت بوقلمون در قابلمه نی نی سایت با گوشت بوقلمون چی درست کنم نی نی سایت طرز تهیه بوقلمون نواب ابراهیمی

فوت و فن گوشت بوقلمون و راز خوشمزگی گوشت بوقلمون خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

گوشت بوقلمون حاوی هر دو نوع گوشت سفید و قرمز است و طبعی گرم و تر دارد. یکی از ویژگی‌های برجسته‌اش، افزایش حجم گوشت نسبت به استخوان‌ها و کاهش ضایعات در مقایسه با دیگر گوشت‌ها می‌باشد. گوشت بوقلمون به عنوان یکی از خوشمزه‌ترین و بهداشتی‌ترین منابع پروتئین شناخته می‌شود و در برخی کشورها در مناسبت‌های خاص به عنوان غذای مجلسی آماده می‌شود. پخت و طبخ گوشت بوقلمون همچنین دارای تکنیک‌های خاصی است و یکی از بخش‌های حیاتی آن، آماده‌سازی با ترکیبی از ادویه‌ها به منظور ایجاد طعم منحصربه‌فرد است. با ما همراه شوید تا از نکات مهم در پخت گوشت بوقلمون مطلع شوید.

شناخت بهترین ادویه ها برای پختن گوشت بوقلمون

پاپریکا (فلفل دلمه ای قرمز خشک شده) ۱۰۰ گرم

فلفل سیاه ۵۰ گرم

میوه انبه خشک شده ۵۰ گرم

پونه ۵۰ گرم

سیر خشک ۱۰۰ گرم

پیاز خشک ۵۰ گرم

آویشن خشک ۱۰۰ گرم

نمک ۵۰ گرم

نحوه مزه دار کردن گوشت بوقلمون

ادویه‌های مذکور را به صورت پودری تهیه کرده و سپس آنها را با یکدیگر مخلوط کنید.

برای تضمین عطر و طعم بیشتر در گوشت بوقلمون، ابتدا تکه‌های گوشت بوقلمون را به طور کامل با روغن مایع یا روغن زیتون چرب کنید و سپس آنها را با مخلوط ادویه‌های ویژه بوقلمون پوشانید.

سپس، ظرف حاوی گوشت بوقلمون را با استفاده از پوششی مانند سلفون مخملی بپوشانید و حداقل به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعم و عطر بهتری برای گوشت ایجاد شود.

مواد لازم برای تهیه گوشت بوقلمون

گردن بوقلمون ۲ کیلوگرم

روغن زیتون به میزان لازم

سیر له شده ۳ حبه

پیاز خرد شده ۴ عدد

هویج خرد شده ۴ عدد

دانه زیره سبز و سیاه ۱ قاشق غذاخوری

زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری

تخم گشنیز ۱/۲ قاشق غذاخوری

دانه فلفل سیاه ۱/۲ قاشق غذاخوری

پودر آویشن ۱/۲ قاشق غذاخوری

پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق غذاخوری

برگ بو ۴ عدد

سرکه ۲-۳ قاشق غذاخوری

نمک به میزان لازم

زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری

روش پخت گوشت بوقلمون

برای شروع، گردن بوقلمون را با آب بشویید و روی یک دستمال نخی قرار دهید تا خشک شود.

سپس، روغن را در یک تابه داغ کنید و گردن بوقلمون را در آن سرخ کنید تا به رنگ طلایی درآید.

گردن سرخ شده را از تابه خارج کرده و پیاز خرد شده را به روغن باقی‌مانده در تابه اضافه کنید.

پیاز را تفت دهید تا سبک شود، سپس سیر خرد شده را هم اضافه کرده و همراه تفت داده تا کمی رنگ بگیرند.

ادویه‌هایی مانند زردچوبه، زیره، تخم گشنیز و فلفل سیاه را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و برای چند ثانیه تفت دهید تا عطر ادویه‌ها تاریخچه کند. سپس گردن بوقلمون و همچنین هویج را به این مخلوط اضافه کنید.

یک پیمانه آب جوش، همراه با آویشن، نمک، زنجبیل و برگ بو را به این مخلوط اضافه کنید.

اجازه دهید محتویات قابلمه به جوش آید، سپس حرارت را کاهش داده و قابلمه را پوشش دهید.

حدود ۲ ساعت منتظر بمانید تا خوراک گردن بوقلمون به‌طور کامل آماده شود.

در طی این مدت، می‌توانید زعفران دم‌کرده را اضافه کرده و پس از ۱۰ دقیقه حرارت را خاموش کنید.

اگر تمایل دارید خوراک گردن بوقلمون را در فر تهیه کنید، دمای فر را به ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و به مدت ۱.۵ الی ۲ ساعت پخت کنید تا خوراک به‌طور کامل پخته شود.

اگر به گوشت بوقلمون علاقه دارید، توصیه می‌شود که خورش بوقلمون را با افزودن رب انار نیز امتحان کنید.

زمان پخت گوشت بوقلمون در فر چقدر است؟

مدت زمان پخت گوشت بوقلمون تحت تأثیر عوامل متعددی قرار دارد، و از جمله مهم‌ترین عوامل آن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

دمای گوشت بوقلمون قبل از قرار گرفتن در فر: حتماً باید گوشت بوقلمون را پیش از قرار گرفتن در فر، به مدت حداقل یک ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا به دمای محیط تعادل بیافتد.

وضعیت شکم بوقلمون: شکم پر یا خالی بودن بوقلمون نیز می‌تواند مدت زمان پخت را تحت تأثیر قرار دهد. مواد موجود در شکم بوقلمون ممکن است از نفوذ حرارت به عمق گوشت جلوگیری کنند. بنابراین، بهتر است بوقلمون با شکم خالی پخته شود تا پخت بهینه‌تری داشته باشد.

دمای فر: دمای مناسب برای پخت گوشت بوقلمون در بازه ۳۲۵ تا ۳۷۵ درجه فارنهایت (یا ۱۶۰ تا ۱۹۰ درجه سانتیگراد) قرار دارد. انتخاب دمای مناسب در فر برای پخت گوشت بوقلمون مهم است تا تمام قسمت‌های گوشت به طور یکنواخت و بهتری پخته شوند.

تعداد بارهای باز و بسته کردن در فر: افزایش تعداد بارهای باز و بسته کردن در فر می‌تواند زمان پخت گوشت بوقلمون را افزایش دهد. بنابراین، تا جای ممکن باید از باز و بسته کردن مکرر در فر خودداری کرده و برنامه پخت را به دقت رعایت کنید.

نحوه نمک سود کردن گوشت بوقلمون

یکی از روش‌های برجسته برای افزایش طعم گوشت بوقلمون، استفاده از فرآیند نمک‌سود کردن می‌باشد. این فرآیند باعث نفوذ نمک حل شده در آب به بافت گوشت بوقلمون می‌شود، که همزمان با افزودن تازگی و رطوبت به گوشت، طعم منحصربه‌فردی را به آن می‌بخشد. برای اجرای این فرآیند، می‌توانید مراحل زیر را پیگیری کنید:

یک قابلمه بزرگ را که بوقلمون در آن جا می‌شود، انتخاب کنید.

در قابلمه بزرگ، یک محفظه برای تهیه آب نمک ایجاد کنید. نسبت تهیه آب نمک باید به گونه‌ای باشد که به ازای هر ۴ لیتر آب، یک فنجان نمک به آن اضافه شود.

بوقلمون را به نحوی در قابلمه قرار دهید که به‌طور کامل در آب نمک فرو رود و تمام سطح گوشت توسط آب نمک پوشانده شود.

قابلمه را به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار دهید (با دمای کمتر از ۴ درجه سانتیگراد) تا گوشت بوقلمون به خوبی مزه دهد.

در صورت تمایل، می‌توانید به‌جای آب، از مایعات دیگری مانند آب سیب، سرکه سیب، سرکه برنج، استاک، یا ماء الشعیر استفاده نمایید تا به طعم خاصی به گوشت بوقلمون افزوده شود.

پس از خارج کردن بوقلمون از محل نمک‌سود، حتماً سطح آن را خشک کرده و نمک‌های اضافی را از روی آن پاک کنید.

فوت و فن گوشت بوقلمون

در هنگام تهیه بوقلمون با شکم پر، بهتر است از بوقلمون تازه استفاده کنید. اگر از بوقلمون یخی استفاده می‌کنید، حداقل ۲ روز آن را در یخچال قرار دهید تا یخ به طور کامل ذوب شود. همچنین، بوقلمون را برای تسریع در ذوب شدن یخ، به هیچ عنوان خارج از یخچال قرار ندهید.

در مرحله پر کردن شکم بوقلمون، توصیه می‌شود مواد را به مقدار مناسب و اندازه درون آن قرار دهید. بیش از حد پر کردن شکم بوقلمون ممکن است منجر به افزایش زمان پخت شود، زیرا این امر ممکن است مانع نفوذ حرارت به عمق گوشت شود.

با توجه به ضخامت قسمت‌های مختلف گوشت بوقلمون، احتیاج به مدت زمان طولانی و دمای مناسب برای پخت دارد. در نتیجه، مناسب است قبل از پخت، سطح داخلی و خارجی گوشت را با ادویه‌ها مزه دهید و پس از آن آن را در فر قرار دهید تا به‌طور کامل پخته شود.

قبل از کباب کردن گوشت بوقلمون، می‌توانید به آن کره روی بزنید تا ظاهر آن زیباتر شود و طعم و مزه آن بهبود یابد.

یک ساعت قبل از شروع پخت، بوقلمون را از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق برسد؛ این اقدام باعث کاهش زمان مورد نیاز برای پخت خواهد شد.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 21 شهریور 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.