; فوت و فن گاناش و راز خوشمزگی گاناش و نکات پخت گاناش خوشمزه - موسوی ها
فوت و فن شربت بار و راز خوشمزگی شربت بار خوشمزه و خانگی

فوت و فن شربت بار و راز خوشمزگی شربت بار خوشمزه و خانگی

فوت و فن شربت بار فوت و فن شربت بار و راز خوشمزگی شربت بار خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شربت بار، که اصولاً …

فوت و فن پخت نخود و راز خوشمزگی نخود و فوت های کوزه گری پختن نخود

فوت و فن پخت نخود و راز خوشمزگی نخود و فوت های کوزه گری پختن نخود

فوت و فن پخت نخود فوت و فن پخت نخود و راز خوشمزگی نخود و فوت های کوزه گری پختن نخوددر سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. پخت حبوبات …

فوت و فن سالاد کشمش و کلم سفید و راز خوشمزگی سالاد کشمش و کلم سفید

فوت و فن سالاد کشمش و کلم سفید و راز خوشمزگی سالاد کشمش و کلم سفید

فوت و فن سالاد کشمش و کلم سفید فوت و فن سالاد کشمش و کلم سفید و راز خوشمزگی سالاد کشمش و کلم سفید در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما …

فوت و فن گاناش

طرز تهیه گاناش با شیر و شکلات تخته ای طرز تهیه گاناش ساده گاناش شکلاتی براق بدون خامه طرز تهیه گاناش مرمری طرز تهیه گاناش روی کیک طرز تهیه گاناش بدون خامه و شیر طرز تهیه گاناش بدون خامه و نشاسته طرز تهیه گاناش با شکلات تخته ای بدون خامه

فوت و فن گاناش و راز خوشمزگی گاناش و نکات پخت گاناش خوشمزه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

گاناش به طور فرهنگی در زبان فرانسوی به معنای ترکیب منحصر به فردی از شکلات و خامه اشاره دارد. منشأ این ترکیب از دیدگاه تاریخی به دقت مشخص نشده است؛ برخی از پژوهشگران اعتقاد دارند که در ابتدا به عنوان عبارتی اصلی در سوئیس برای تهیه ترافل به کار می‌رفته است، در حالی که دیگران اصالت آن را به فرانسه نسبت می‌دهند. در برخی منابع، این ترکیب به عنوان “گاناچ یا گاناژ” نامگذاری شده است، اما لازم است به این نکته توجه داشت که حرف “ch” در زبان فرانسوی به صورت “شین” تلفظ می‌شود؛ بنابراین، واژه درست آن “گاناش” است. این ترکیب همچنین برای پوشش شکلاتی روی کیک یا به عنوان سس بستنی مورد استفاده قرار می‌گیرد و به خوراکی‌ها طعم دلپذیری می‌بخشد که از ترکیب شکلات و خامه به وجود می‌آید. با این حال، برخی از علاقه‌مندان از افزودنی‌های دیگر نیز در تهیه گاناش استفاده می‌کنند، اما شکلات و خامه به عنوان اجزای اصلی آن محسوب می‌شوند.

نحوه پخت گاناش در مایکروفر

در ابتدا، شکلات‌ها را به قطعات کوچک تقسیم کنید تا ذوب کردن آن‌ها به راحتی انجام شود. سپس این تکه‌های شکلات را در یک ظرف شیشه‌ای قرار داده و به آرامی خامه را روی آن‌ها ریخته و ترکیب کنید. سپس ظرف را به مدت تقریبی یک دقیقه در مایکروویو قرار دهید تا شکلات ذوب شود. پس از خروج ظرف از مایکروویو، با دقت شروع به مخلوط کردن محتوا کنید. سپس مجدداً ظرف را به مدت ۳۰ ثانیه در مایکروویو قرار دهید و پس از خروج آن، دوباره محتوای ظرف را مخلوط کنید. این روند را تکرار کنید تا زمانی که شکلات و خامه به‌طور کامل ترکیب شده و یک گاناش یکنواخت حاصل شود. این روش به شما کمک می‌کند تا از اجتناب پیوسته مواد در مایکروویو و جلوگیری از احتمال سوختن آن جلوگیری کنید.

روش تهیه گاناش شکلاتی

شکلات تخته‌ای را به حبه‌های کوچک خرد کنید یا از رنده استفاده نمایید. در این مرحله، استفاده از شکلات با کیفیت به تولید نهایی کمک می‌کند.

در ابتدا، شیر جوش را در یک قابلمه ریخته و آن را با حرارت ملایم گرم کنید. زمانی که جوش‌های ریز در اطراف کناره‌ها شکل گرفته و حالت روانی یافت، از حرارت کم بردارید و شکلات را به خامه اضافه نمایید. وقتی شکلات در خامه گرم آب شد، گاناش آماده است.

در صورتی که مقدار خامه و شکلات به نسبت یکسان باشد، گاناش تقریباً به حالت روان در خواهد آمد و می‌توانید آن را روی کیک بریزید. اگر نسبت شکلات به خامه دو برابر باشد، گاناش غلیظ‌تر خواهد شد که برای پوشش کیک و تزئین آن با قیف و ماسوره مناسب است. اگر مقدار شکلات نصف مقدار خامه باشد، می‌توانید از گاناش به عنوان سس روی کیک استفاده کنید.

اگر می‌خواهید گاناش به نحوی روی کیک بریزید که واقعاً به نظر برسد که از روی سطح کیک جاری می‌شود، بهتر است تا حدود ۱۰ دقیقه پس از آماده‌سازی گاناش، که هنوز در حالت رقیق و تا حدی گرم است، آن را بر روی کیک بریزید. به این ترتیب، قطره‌های گاناش به سمت پایین کیک جاری می‌شوند. با این حال، در این حالت ضخامت گاناش کاهش خواهد یافت.

در صورتی که قصد دارید از گاناش برای پوشش و تزئین کیک استفاده کنید، باید یک گاناش غلیظ تهیه کنید. پس از آن، آن را به مدت حدود ۶ تا ۷ دقیقه با دور تند همزن در آمیخته و بعد از آن کیک را با آن پوشش دهید.

نحوه تهیه گاناش رنگی

خامه صبحانه : ۱ عدد

شکلات تخته ای : ۳۰۰ گرم

کره : ۱ قاشق غذا خوری

رنگ خوراکی دلخواه

در ابتدا، خامه را در یک ظرف قرار داده و آن را به حرارت گذاشته تا گرم شود. حتماً به این نکته توجه داشته باشید که خامه نباید به جوش درآید، بلکه تنها باید به مرحله گرم شدن برسد. سپس، قطعات شکلات تخته‌ای را به خامه اضافه کرده و با گرمای خامه، آن‌ها را ذوب کرده و در خامه حل می‌کنیم. در نهایت، کره و رنگ خوراکی را به مخلوط اضافه کرده و در این فرآیند، گاناش با طیف رنگی جذاب و متنوع آماده خواهد شد.

شناخت شکلات مناسب برای تهیه گاناش

شکلات مناسب برای تهیه گاناش باید شامل شکلات با کیفیت باشد. هرچه کیفیت شکلات بهتر باشد، کیفیت نهایی گاناش نیز بهبود می‌یابد. انتخاب دقیق شکلات دارای چندین جنبه مهم است، به ویژه اینکه شکلات خالص را انتخاب کنید که تنها از مواد اصلی مانند شکلات، کره کاکائو، وانیل و شکر تشکیل شده باشد. به عنوان مثال، شکلاتی که حاوی چربی‌های گیاهی باشد، برای تهیه گاناش مناسب نیست.

در انتخاب شکلات مناسب برای گاناش، نکته دیگری که باید در نظر داشته باشید، میزان شیرینی در شکلات است که باید کمتر از ۵۸ درصد باشد. درصد مشخص شده بر روی بسته‌بندی شکلات به میزان کاکائو در آن اشاره دارد و مابقی میزان شیرینی می‌باشد. علاوه بر این، کره کاکائو نیز می‌تواند در بهتر شدن فرآیند ذوب شکلات در دهان کمک کند و در تهیه گاناش مطلوب، نقش مهمی ایفا می‌کند.

روش تهیه گاناش سفید

گرم شکلات تخته ای سفید

۱۰۰ گرم خامه صبحانه

یک قاشق غذا خوری پر خامه فرم گرفته

ابتدا، شکلات‌ها را خرد کنید و در یک ظرف قرار دهید. سپس در ظرف دیگری، خامه‌ها را بریزید و ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید. منتظر بمانید تا خامه‌ها به جوش آیند. وقتی مشاهده کنید که خامه در حال جوش آمدن است، آن را از حرارت بردارید. سپس با دقت خامه‌ها را به داخل ظرفی که شکلات‌ها در آن قرار دارند، اضافه کنید و صبر کنید تا شکلات‌ها تحت تأثیر گرمای خامه ذوب شوند. پس از گذشت ۴ تا ۵ دقیقه، با یک قاشق، مواد را به آرامی مخلوط کنید تا ترکیبی یکنواخت و درخشان به دست آید.

فوت و فن گاناش

از همه چیز، همانطور که اشاره شد، حتماً از شکلات با کیفیت و مناسب استفاده نمایید.

در مرحله خرد کردن شکلات‌ها، سعی کنید قطعات آن‌ها را به اندازه‌های کوچک‌تری خرد کنید.

پس از اضافه کردن خامه به شکلات‌ها، به خاطر داشته باشید که با گرمای آرام خامه، آن‌ها به آرامی ذوب شوند.

هرگز اجازه ندهید خامه به جوش بیاید. وقتی خامه به نزدیکی نقطه جوش رسید، سریعاً آن را از حرارت دور کنید.

در روش تهیه گاناش، می‌توانید مقدار بسیار کمی وانیل اضافه کنید. به یاد داشته باشید که مقدار زیاد وانیل ممکن است باعث تلخ یا تند شدن گاناش شود.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 22 شهریور 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.