; فوت و فن پیتزا قارچ و گوشت و راز خوشمزگی پیتزا قارچ و گوشت خانگی - موسوی ها
فوت و فن کیم بستنی و راز خوشمزگی کیم بستنی خوشمزه و خانگی

فوت و فن کیم بستنی و راز خوشمزگی کیم بستنی خوشمزه و خانگی

فوت و فن کیم بستنی فوت و فن کیم بستنی و راز خوشمزگی کیم بستنی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. بستنی خانگی کیم، یک …

فوت و فن دسر هلو و راز خوشمزگی دسر هلو خوشمزه و خانگی

فوت و فن دسر هلو و راز خوشمزگی دسر هلو خوشمزه و خانگی

فوت و فن دسر هلو فوت و فن دسر هلو و راز خوشمزگی دسر هلو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. گستره دسرها واقعاً گسترده …

فوت و فن تهیه مربای گیلاس و راز خوشمزگی مربای گیلاس خوشمزه و خانگی

فوت و فن تهیه مربای گیلاس و راز خوشمزگی مربای گیلاس خوشمزه و خانگی

فوت و فن تهیه مربای گیلاس فوت و فن تهیه مربای گیلاس و راز خوشمزگی مربای گیلاس خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مربای گیلاس …

فوت و فن پیتزا قارچ و گوشت

فیلم طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ پیتزا گوشت و قارچ ایتالیایی طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ رستورانی طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ در توستر طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت پیتزا گوشت و قارچ نواب ابراهیمی فیلم طرز تهیه پیتزا با گوشت چرخ کرده

فوت و فن پیتزا قارچ و گوشت و راز خوشمزگی پیتزا قارچ و گوشت خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

ترکیبی از موادی مانند گوشت چرخ کرده، قارچ، فلفل دلمه‌ای، پاپریکا، زردچوبه، فلفل، روغن، نمک، آویشن، پنیر پروسس رنده شده و پیاز خرد شده، به همراه خمیری که از پیش آماده کرده‌ایم و سس پیتزا که دستور تهیه آن در دو ویدیو جداگانه در کانال موجود است، مواد اصلی پیتزای قارچ و گوشت را تشکیل می‌دهند.

پیتزا به عنوان یکی از جذاب‌ترین غذاهای جهان شناخته می‌شود. اغلب شنیده‌ایم که پیتزا ویژگی ایتالیاست، اما با مطالعه تاریخچه‌ی پیتزا متوجه می‌شویم که در گذشته، ایرانیان باستان نیز نوعی پیتزا را تهیه می‌کردند. آنها در زمان‌های جنگ، موادی مانند سبزیجات را بر روی سپرها خود پخته و تداخل غذایی ایجاد می‌کردند. این سنت پس از مدتی به ایتالیا منتقل شد و در آنجا توسعه یافت. ایتالیا به مهد جهانی پیتزا تبدیل شد. اکنون با هم تجربه پیتزای گوشت و قارچ را داشته باشیم.

مواد لازم برای پخت پیتزا قارچ و گوشت

گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم

پیاز یک عدد

قارچ ۱۰۰ گرم

پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم

خمیر پیتزا یک عدد

نمک و فلفل به مقدار لازم

فلفل دلمه ای یک عدد

روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی یک قاشق مربا خوری

زردچوبه نصف قاشق چایخوری

سس گوجه به مقدار لازم

آموزش پخت پیتزا قارچ و گوشت

در ابتدا پوست پیاز را جدا کنید، آن را به دقت بشویید و خرد کنید. سپس یک ماهیتابه را در حرارت متوسط گرم کنید و داخل آن روغن زیتون را اضافه کنید. وقتی روغن داغ شد، پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و تا طلایی شدن تفت دهید.

گوشت چرخ کرده را به پیاز داغ اضافه کرده و با افزودن نمک و فلفل به میزان دلخواه، تفت دهید تا رنگ دهد و سرخ شود.

قارچ را بشویید و خرد کنید و به گوشت اضافه کنید، سپس همه مواد را با هم تفت دهید تا آب قارچ جذب شده و همگن شوند.

فلفل دلمه‌ای را تمیز کرده و خرد کنید، سپس به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید.

رب گوجه فرنگی و زردچوبه را به مواد اضافه کنید و با قاشق زیر و روی خوب مخلوط کنید تا تمام مواد با رب و زردچوبه ترکیب شوند و مزه دلخواهی به دست آید. سپس درب ماهیتابه را می‌گذارید و مواد را برای ۵ تا ۷ دقیقه سرخ می‌کنید تا کاملاً آماده شوند.

حالا فر اجاق گاز را روشن کرده و آن را به دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. در این میان، خمیر پیتزا را از یخچال بیرون بیاورید و سینی فر را با روغن چرب کنید. یک ورق خمیر پیتزا را در سینی قرار داده و سس گوجه‌فرنگی را به طور متساوی روی خمیر بمالید و پشت قاشق غذاخوری آن را تسطیح کنید.

نصف از مخلوط گوشت و قارچ را روی سس گوجه‌فرنگی بریزید، سپس باقی مواد پیتزا مانند فلفل دلمه‌ای، رب گوجه‌فرنگی و زردچوبه را به ترتیب اضافه کنید. در انتها، نصف پنیر رنده‌شده را بر روی مواد پیتزا بپاشید.

خمیر پیتزا را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر گرم شده قرار دهید تا سطح آن رنگین و چسبنده شود.

پیتزا را از فر خارج کرده و کمی بگذارید تا خنک شود. سپس آن را در قالب‌های معمول پیتزا برش زده و برای تزئین می‌توانید از سس گوجه‌فرنگی یا سس‌های دیگر استفاده کنید. در نهایت، از این پیتزای خوشمزه و لذیذ لذت ببرید.

دانستنی های مهم در مورد خمیر پیتزا

از افراد گیاه‌خوار گرفته تا علاقه‌مندان به گوشت، همگی از پیتزا لذت می‌برند، که به عنوان محبوب‌ترین فست‌فود جهانی شناخته می‌شود. اندازه‌ی یک قاشق، آیا می‌تواند از لذت بردن از یک برش پیتزا با پنیر گرانولی کم کند؟ این سوال تقریباً جواب خود را دارد!

اما یکی از نکات حیاتی در تهیه پیتزا، استفاده از خمیر باکیفیت است. خمیری که کیفیت برخوردار نباشد، نمی‌تواند به شما طعم لذیذ و مورد انتظار را برساند. بنابراین، داشتن اطلاعات و تکنیک‌های صحیح در تهیه خمیر پیتزا بسیار مهم است. ما در اختیارتان تهیه خمیر جادویی پیتزا با استفاده از روش‌های مختلف را قرار داده‌ایم و نکات مهمی برای تهیه‌ی ایده‌آل آن را تبیین کرده‌ایم.

علاوه بر خمیر پیتزا، می‌توانید از نوعی نان دیگر همچون خمیر نان سنگک یا بربری برای تهیه پیتزای خانگی استفاده کنید. اگر دسترسی به فر ندارید، می‌توانید مواد پیتزا را بر روی نان تست قرار داده و از توستر برای پخت آن استفاده کنید. در این موارد، نکته‌ی مهم دقت به درجه حرارت و زمان مناسب برای پخت پیتزاست.

تجربه نشان داده است که خمیر پیتزای تجاری که در فروشگاه‌ها یافت می‌شود، پس از پختن خشک و سفت می‌شود. بهترین راه برای داشتن خمیر پیتزای تازه و با کیفیت، تهیه‌ی آن در منزل است. ترجیحاً از روش تهیه خمیر جادویی استفاده کنید که پیشتر توضیح داده‌شد. حتماً خمیر پیتزا را به طور دقیق تر و با رطوبت مناسبی تهیه کنید و در فرآیند مخلوط کردن از وردنه بهره نبرید.

در هنگام چیدن مواد روی خمیر پیتزا، موادی که دارای مقدار زیادی آب مانند فلفل دلمه‌ای، قارچ و پیاز هستند را در لایه‌ی بالا قرار دهید. قبل از اضافه کردن آن‌ها به پیتزا، آن‌ها را در روغن تفت دهید و خرمایی کنید تا از اضافه کردن آب زیاد به پیتزا جلوگیری شود.

دانستنی های مهم در مورد کش امدن پنیر پیتزا

قبل از استفاده، پنیر پیتزا را از فریزر بیرون بیاورید تا یخ آن بگذارد و به دمای محیط برسد. این اقدام باعث می‌شود پنیر پس از پخت، بهتر ذوب شود و با طعم خوبی به ارمغان آید.

سپس پنیر را به روی سطح سس پیتزا ریخته و حتماً به مقدار زیادی انتخاب کنید تا به خوبی ذوب شود. تقریباً ۹۰ درصد از میزان پنیر باید زیر مواد مختلف پیتزا قرار گیرد و ۱۰ درصد باقی‌مانده را می‌توانید روی اجزای پیتزا پخش کنید. همچنین، می‌توانید ترکیبی از پنیر گودا و سایر انواع پنیرها را انتخاب کنید تا به پیتزایتان تنوع ببخشید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 28 شهریور 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.