فوت و فن پیتزا مرغ و قارچ و راز خوشمزگی پیتزا مرغ خوشمزه و خانگی
فوت و فن لوبیا پلو با لوبیا چشم بلبلی و راز خوشمزگی لوبیا پلو با لوبیا چشم بلبلی خوشمزه
فوت و فن لوبیا پلو با لوبیا چشم بلبلی فوت و فن لوبیا پلو با لوبیا چشم بلبلی و راز خوشمزگی لوبیا پلو با لوبیا چشم بلبلی خوشمزه در سایت موسوی ها .امیدواریم …
فوت و فن شربت بار و راز خوشمزگی شربت بار خوشمزه و خانگی
فوت و فن شربت بار فوت و فن شربت بار و راز خوشمزگی شربت بار خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شربت بار، که اصولاً …
فوت و فن سالاد ماکارونی و راز خوشمزگی سالاد ماکارونی حرفه ای
فوت و فن سالاد ماکارونی فوت و فن سالاد ماکارونی و راز خوشمزگی سالاد ماکارونی حرفه ای در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سالاد ماکارونی یکی از روشهای …
فوت و فن پیتزا مرغ و قارچ
فوت و فن پیتزا مرغ و قارچ و راز خوشمزگی پیتزا مرغ خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
پیتزا، یک غذای محبوب در دنیای فست فود، به ویژه در میان طرفدارانی که بین پیتزا و برگر مردد هستند، شناخته شده است. نوع مرغ و قارچ آن به دلیل ترکیب مزهای خوشمزهاش، بسیار محبوب است. این پیتزا، با استفاده از مواد اصلی خود که همان مرغ و قارچ است، تهیه میشود. هرچند پیتزا در طعمها و ترکیبهای مختلفی وجود دارد، اما پایه همه آنها یک خمیر استاندارد است که تنوع طعم آن بستگی به مواد رویه دارد.
مواد لازم
مرغ نصف یک طرف سینه
قارچ متوسط شش عدد
پیاز متوسط دو عدد
فلفل دلمه سبز و رنگی ۱۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
سس گوجه فرنگی در صورت تمایل یک قاشق غذاخوری
آویشن یک قاشق مرباخوری
ادویه ایتالیایی یک قاشق مرباخوری
نمک، زردچوبه، دارچین، فلفل، زنجبیل به میزان کافی
ذرت، گوجه فرنگی، هویج، فلفل دلمه ای رنگی به میزان دلخواه
روش تهیه پیتزا مرغ و قارچ خانگی
برای تهیه پیتزای مرغ و قارچ خوشمزه، ابتدا خمیر پیتزا را آماده کنید، چه با خرید از سوپرمارکت یا با پختن در خانه. سپس، مرغ را با پیاز و زردچوبه بپزید و برای خوشبو کردن از فلفل دلمهای و هویج استفاده کنید. به مرغ پخته ادویهجاتی مانند زردچوبه، دارچین، فلفل و زنجبیل اضافه کنید تا طعم بهتری پیدا کند. پس از پخت، مرغ را ریشریش کرده، اما نه خیلی ریز، تا شکل زیبایی روی پیتزا داشته باشد.
برای تهیه پیاز داغ، پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید. فلفل دلمهای خرد شده را به پیاز اضافه کنید و سپس مرغ ریشریش شده را به آن بیفزایید. ۵ قارچ را ورقهای خرد کرده و در آب جوش با نمک و آبلیمو بپزید، سپس آبکش کنید. قارچها را به مخلوط مرغ، پیاز و فلفل اضافه کرده و کمی تفت دهید. در این مرحله، ادویههای ایتالیایی و پودر آویشن اضافه کرده و بپزید.
خمیر پیتزا را آماده کنید، به ضخامت نیم سانتیمتر. سس و پنیر را روی خمیر بپاشید. مخلوط مرغ و قارچ را روی پنیر بریزید و با پنیر دیگر بپوشانید. قارچ و فلفل دلمهای باقیمانده را روی پنیر بچینید.
فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و پیتزا را به مدت نیم ساعت بپزید. قبل از خارج کردن پیتزا از فر، زیر خمیر را بررسی کنید تا مطمئن شوید که طلایی و پخته است. هنگام سرو، میتوانید با کچاپ و پودر آویشن طعم بهتری به پیتزا بدهید.
فوت و فن پیتزا مرغ و قارچ
به جای استفاده از خمیرهای نیمه آماده و دایرهای که ممکن است کیفیت پیتزای خانگی را کاهش دهند، بهتر است خمیر پیتزا را خودتان در خانه تهیه کنید. پس از آماده کردن خمیر، یک لایه متوسط از آن را در یک قالب پیتزا یا سینی فر چرب شده پهن کرده و با چنگال روی کل سطح آن را سوراخ کنید. این کار به جلوگیری از باد کردن خمیر کمک میکند. خمیر را برای ۵ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کمی پخته شود، سپس آن را خارج کرده و با سس بپوشانید و مواد پیتزا را روی آن پخش کنید.
هنگام استفاده از مواد آبدار مانند گوجهخام یا قارچ خام، دقت کنید که روی سطح پیتزا قرار گیرند تا آب آنها تبخیر شود و خمیر نرم و شل نشود. برای پنیر، ترکیب پنیر گودا و پنیر تست را امتحان کنید. این پنیرها کشیدگی کمتری دارند اما طعم خوبی به پیتزا میبخشند. همچنین، در انتخاب پنیر پیتزا دقت کنید و بهترین مارک را انتخاب نمایید.
ادویهها نقش مهمی در طعم پیتزا دارند. از ادویه ایتالیایی برای طعم دهی استفاده کنید و قبل از قرار دادن پیتزا در فر، کمی پودر آویشن و فلفل قرمز یا سیاه و فلفل سفید روی آن بپاشید. فلفل سفید، که تندی کمتری دارد، به پیتزا طعم خوبی میبخشد.