; فوت و فن شیرینی نان چای و راز خوشمزگی شیرینی نان چای خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن مرغ بریان و راز خوشمزگی مرغ بریان خوشمزه و خانگی

فوت و فن مرغ بریان و راز خوشمزگی مرغ بریان خوشمزه و خانگی

فوت و فن مرغ بریان فوت و فن مرغ بریان و راز خوشمزگی مرغ بریان خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مرغ بریان، که به …

فوت و فن آش کشک و راز خوشمزگی آش کشک و نکات پخت آش کشک

فوت و فن آش کشک و راز خوشمزگی آش کشک و نکات پخت آش کشک

فوت و فن آش کشک فوت و فن آش کشک و راز خوشمزگی آش کشک و نکات پخت آش کشک در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آش رشته، …

فوت و فن دمی گوجه و راز خوشمزگی دمی گوجه و نکات پخت آن

فوت و فن دمی گوجه و راز خوشمزگی دمی گوجه و نکات پخت آن

فوت و فن دمی گوجه فوت و فن دمی گوجه و راز خوشمزگی دمی گوجه و نکات پخت دمی گوجه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. دمپختک گوجه …

فوت و فن شیرینی نان چای

شیرینی نان چایی آشپزخانه کوچک من طرز تهیه شیرینی نون چایی خانگی بهترین نان چایی قزوین قیمت شیرینی نان چای قزوین طرز تهیه نان چای قزوین با پیمانه نان چایی نرم قزوین طرز تهیه نون چایی قزوین خانم صرافها نان چای قزوین به خانه برمی گردیم

فوت و فن شیرینی نان چای و راز خوشمزگی شیرینی نان چای خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

نان چای، یکی از شیرینی‌های محبوب در ایران است که عمدتاً در ایام نوروز به عنوان اسنکی بین وعده‌ها مصرف می‌شود. این شیرینی خوشمزه را می‌توان در طول سال نیز به عنوان یک میان وعده لذت‌بخش نوش جان کرد.

این روش آماده‌سازی شیرینی به شما کمک می‌کند تا نان چای قزوینی را برای چهار نفر تهیه کنید.

مواد لازم برای آماده سازی شیرینی نان چای

آرد ۲۲۵ گرم

پودر قند ۶۰ گرم

کنجد به اندازه کافی

زرده تخم مرغ ۱ عدد

روغن قنادی پنجاه ۸۰ گرم

پودر هل ۱/۴ قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ برای رومال ۱ عدد

بیکینگ پودر ¼ قاشق غذاخوری

ماست پرچرب ۳ قاشق غذاخوری

زعفرون دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

ماست برای رومال ۱ قاشق غذاخوری

روش تهیه شیرینی نان چای

برای تهیه شیرینی نان چای قزوینی، ابتدا روغن را درون کاسه‌ای ریخته و پودر قند را به آن اضافه کنید و با استفاده از همزن برقی آن‌ها را به خوبی بزنید تا رنگ مخلوط روشن شده و حجمش افزایش یابد. این کار باعث می‌شود که مخلوط به شکلی خامه‌ای و با حجم زیاد درآید.

سپس زرده‌های تخم‌مرغ را به همراه وانیل و هل به مخلوط افزوده و دوباره هم بزنید. بیکینگ پودر را نیز به ماست اضافه کرده و تا حصول ترکیبی یکدست آن‌ها را هم بزنید، سپس این مخلوط را به بقیه مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

آرد را به تدریج الک کرده و به مخلوط افزوده و هنگامی که خمیر را ورز می‌دهید، دست‌های خود را مرطوب کنید تا خمیر به دستتان نچسبد. خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و برای یک ساعت در یخچال بگذارید تا خمیر استراحت کند.

فر را قبل از شروع به پخت گرم کنید. زرده تخم‌مرغ و زعفران دم‌کرده را با هم مخلوط کرده و با همزن دستی هم بزنید.

خمیر را بین دو لایه پلاستیک قرار دهید و با وردنه تا ضخامت حدود نیم سانتی‌متر پهن کنید. با قالب به شکل‌های مورد نظر خود، شیرینی‌ها را برش دهید و روی سینی فریزر بچینید.

سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید، شیرینی‌ها را روی آن قرار دهید، مخلوط زرده تخم‌مرغ و زعفران را با فرچه روی آن‌ها بمالید و کنجد را روی شیرینی‌ها بپاشید. سینی را در فر گرم شده به دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد برای ۱۵ دقیقه قرار دهید.

پس از اینکه شیرینی‌ها رنگ طلایی به خود گرفتند، آن‌ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا کمی سرد شوند. حالا شیرینی‌های نان چای آماده هستند تا در ظروف مورد نظر چیده شوند و از آن‌ها لذت ببرید. برای پخت بدون استفاده از فر نیز می‌توانید از تابه دو طرفه استفاده کنید و شیرینی‌ها را در آن بپزید.

فوت و فن شیرینی نان چای

با پیروی از این روش، می‌توانید تقریباً ۸۰ عدد شیرینی تهیه کنید.

برای اینکه شیرینی‌ها تازگی خود را حفظ کنند و مدت زمان بیشتری قابل نگهداری باشند، آن‌ها را در ظرفی با درپوش محکم در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

در صورت استفاده از فر برقی یا توستر برای پخت شیرینی، حتماً دما را کمتر از ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید.

هنگام استفاده از ماست در دستور شیرینی، از ماست چکیده و شیرین اطمینان حاصل فرمایید، چون ماست ترش و آبکی برای این شیرینی مناسب نمی‌باشد.

خمیر شیرینی باید به گونه‌ای آماده گردد که در هنگام شکل دادن به شکل گلوله، روی آن ترک یا شکافی ایجاد نشود.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 23 اسفند 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.